Bericht versturen
Thuis

Trumony Aluminum Limited Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Trumony Group werd opgericht in 2007. Nu is Trumony een nationale hightech onderneming.thermisch interface materiaal , aluminium legeringsmateriaal en geëxtrudeerd profiel.

 

Het hoofdkantoor van de Trumony groep is gevestigd in Suzhou, waaronder 4 bedrijven Trumony Aluminium Limited (fabrikant van aluminium lichtgewicht producten ),Trumony Energy Limited (productiecentrum voor onderdelen voor thermisch beheer van batterijen en oppervlaktebehandeling),Trumony Technology Limited (fabrikant van thermische interfacemateriaal) en Trumony Brazing Limited (fabriek voor componenten).

 

We,Trumony zijn toegewijd aan het aanbieden van schone aluminium materiaal oplossing voor de markt. "Door de ontdekking en creatie, om waarde te brengen aan klanten" is de bedrijfsfilosofie.blijven verkennen en elkaar helpen" is de bedrijfscultuur.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Trumony Aluminum Limited werd gevestigd in 2006, met decennia van rijke ervaring, neemt Trumony hitteoverdracht als zijn kernzaken, die zich bij het verstrekken van zeer belangrijke aluminiummaterialen en componenten voor het nieuwe thermische beheer van het energievoertuig concentreren, en industriële hitteoverdracht.

 

Het Trumonyhoofdkwartier is in Suzhou-stad en heeft 3 fabrieken in Aning-Stad, Hefei-stad, Anhui-provincie, en suzhoustad, Jiangsu-provincie. Onze opdracht brengt wetenschap en technologie aan werkelijkheid. In 2021, hebben wij diepe samenwerking met Shanghai Jiao Tong University gevestigd en setted Trumony Technology Limited, zijn toegewijd in R&D in Ultrahoge thermische geleidende pakkingstechnologie, de ultra-Zachte technologie van de hitte geleidende pakking, Ultra-Light thermische geleidende Geltechnologie.

 

Momenteel, is Trumony uitgevoerd naar meer dan 50 landen en gebieden rond de wereld, en de productprestaties voldoen volledig aan de behoeften van de klantenverwerving. In de toekomst, is Trumony ambitieus om zijn betrouwbare en rendabele oplossingen te verstrekken.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Trumony

Aantal werknemers : 300~500

Jaarlijkse omzet : 100000000-150000000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 30% - 40%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Trumony Aluminum Limited Certificaten CHINA Trumony Aluminum Limited Certificaten CHINA Trumony Aluminum Limited Certificaten CHINA Trumony Aluminum Limited Certificaten