Thuis

Trumony Aluminum Limited Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Wij, Trumony Aluminum Limited zijn geëngageerd aan het verstrekken van schone aluminium materiële oplossing voor de markt. „Door de ontdekking en de verwezenlijking, waarde aan klanten“ is brengen de bedrijffilosofie. „De pragmatische ijver, houdt onderzoekend en de wederzijdse hulp“ is de bedrijfcultuur.

 

China Trumony Aluminum Limited Bedrijfsprofiel 0                                                                                                                

  NOW
 

Door jaren van zich het ontwikkelen, nu zijn wij wijd bezig geweest met vervoer, hitteuitwisseling, kabel, verpakking, bouw, elektronika, milieubescherming en andere gebieden, behalve onze huidige productie, ontwikkelen wij ook actief nieuwe aluminiummaterialen en zoeken naar klantenoplossingen wat voor de verschillende industrieën meest geschikt is om aan de nauwkeurige behoeften van klanten te voldoen.


China Trumony Aluminum Limited Bedrijfsprofiel 1       

Sommige van onze toepassingen:

 

China Trumony Aluminum Limited Bedrijfsprofiel 2                                                                                                TOEKOMST

Wij hopen door ons dagelijks werk, konden wij milieubescherming bevorderen, sociale kosten drukken, werkgelegenheid en familieharmonie bevorderen, dus kon onze eigen waarde ook worden gerealiseerd.

 

 

China Trumony Aluminum Limited Bedrijfsprofiel 3

Wij heten de cliënten van over de hele wereld het bezoeken van en samen het bespreken van zaken welkom. Ik hoop wij u langs de manier van onze ontwikkeling kunnen begeleiden.

 

China Trumony Aluminum Limited Bedrijfsprofiel 4

Het verhaal van Trumony schrijft dag en dag door ons personeel en onze cliënten. Welkom om zich bij ons aan te sluitenChina Trumony Aluminum Limited Bedrijfsprofiel 5

Verstrekkend het juiste aluminiummateriaal en breng technologieinnovatie aan de regelmatige grond. Wij zijn altijd op de weg.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Trumony Aluminum Limited wordt gevestigd in jaar 2006.Specialized in het verstrekken van aluminiummateriaal aan het materiaal van de hitteuitwisseling. In hetzelfde jaar, begon de massaproduktie.

Door uit de jaren, richt Trumony altijd om de technologie aan de grond te brengen. Vertrouwen in harmonie, geven wij wat onze cliënten geven.

 
Trumony Aluminum Limited Trumony Aluminum Limited Trumony Aluminum Limited Trumony Aluminum Limited
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Trumony

Aantal werknemers : 300~500

Jaarlijkse omzet : 100000000-150000000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 30% - 40%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Trumony Aluminum Limited Certificaten China Trumony Aluminum Limited Certificaten China Trumony Aluminum Limited Certificaten China Trumony Aluminum Limited Certificaten